Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Кредит онлайн в компанії CashBerry

Сума
до 5 000 грн.
Відсоток
від 1.5%
Оформлення
15 хв.
Термін
до 30 днів
Швидкість оформлення
Прозорість умов
Якість обслуговування

Як взяти кредит в CashBerry

Cashberry є перспективною фінансовою організацією, яка надає послуги короткострокового кредитування широким верствам населення. На ринку України компанія Cashberry працює з 2016 року, але швидко набирає популярність завдяки лояльним умовам та сучасному сервісу. Отримати займ на карту можуть всі повнолітні громадяни України, які мають паспорт. Завдяки привабливим умовам оформити онлайн кредит мають можливість навіть особи з поганою кредитною історією. Сервіс також співпрацює з українцями, які зазвичай стикаються з відмовами в банках при спробі отримати кредит. Це матері в декретній відпустці, військовослужбовці, люди пенсійного віку, студенти та особи без офіційного підтвердження доходу. До переліку потенційних клієнтів Кешбері не входять українці, які мешкають на тимчасово окупованих територіях та в Криму.
На сайті МФО вказано, що розраховувати на максимальний ліміт можуть тільки позичальники з гарною кредитною історією та високим кредитним рейтингом. Але помірні грошові займи доступні 90% тих, хто звернувся. Розмір першого займу визначається вашим кредитним рейтингом та даними анкети. Мінімальний показник – 500 грн., максимальна сума для першої позики становить 1 000 грн. Сума займу для повторних клієнтів поступово збільшується до 8 000 грн.

Умови та правила для отримання кредиту в CashBerry

Сума500-15000
Ставка1.5
Термін7-30
Отримання card
Час оформлення15 хв.
Вікові обмеження18–65
Географія кредитуванняВся Україна за винятком Криму і ОРДЛО
Довідка про роботу-
Видача безробітним, студентам і пенсіонерам+
Кредит з поганою кредитною історією+

Кредитна ставка для нових позичальників становить 1,5%, для повторних відвідувачів даний показник зменшується до 1%. В залежності від бажання можна оформити мікрозайм на 7,14, 21 або 30 днів. Процедура реєстрації стандартна і проста, весь процес займає не більше 15 хвилин. На головній сторінці сайту знаходиться зручний автоматичний калькулятор. Скориставшись бігунком, необхідно обрати бажану суму та термін позики. Після цього на екрані відобразиться кінцева дата погашення та остаточна сума до сплати (відсотки по кредиту та тіло займу).
Для створення особистого акаунту новому клієнту необхідно вказати стандартні дані та надати скан-копії деяких документів. Онлайн опитувальник містить як обов’язкові дані, так і питання для отримання додаткової інформації. Заповнення додаткових розділів підвищує вірогідність схвалення системою вашої заявки. До обов’язкових даних належать: номер банківської карти, ПІБ клієнта, ідентифікаційний номер платника податків, місце проживання та прописки, відомості про роботу. Серед інших питань – адреса електронної пошти, сума місячного доходу, сімейний стан, реєстрація в соцмережах тощо. Необхідно також вказати контактних осіб, які підтвердять правдивість наданої позичальником інформації. При повторному зверненні клієнту достатньо просто зайти до свого кабінету та обрати бажану суму мікрокредиту.
Обробка наданих відомостей здійснюється протягом 3 хвилин в автоматичному режимі. Саме тому рекомендуємо дуже відповідально поставитися до процесу заповнення анкети, адже навіть найменша похибка може спричинити відмову у схваленні заявки. Анкета заповнюється української мовою, без скорочень та інших змін. Перевірка відомостей здійснюється в Бюро кредитних історій.
Наступним етапом для оформлення мікропозики є верифікація вашої платіжної карти, до якої висувається ряд стандартних умов. Карта має бути діючою та належати українському банку, бути зареєстрованою на ім’я позичальника та мати на рахунку до 2 грн. для проходження верифікації. На деякий час на вашому картковому рахунку буде заблоковано символічну суму, розмір якої потрібно вказати на сайті. Після введення контрольного смс гроші будуть повернені на рахунок. При виникненні труднощів з реєстрацією можна зателефонувати у службу підтримки та отримати консультативну допомогу. Через кілька хвилин після подачи заявки в особистому кабінеті з’явиться інформація про результат перевірки. Гроші надійдуть на ваш рахунок одразу ж після підписання електронної угоди. Сервіс Кешбері працює цілодобово, що робить доступним послуги мікрокредитування у будь-який день і час. Скасувати подану заявку можна тільки до підписання електронного договору. На сайті відсутня можливість оформлення двох паралельних займів або докредитування. Отримання нової позики стане можливим одразу ж після оплати попереднього кредиту.

Як погасити кредит в CashBerry

Для того, щоб дізнатися суму та кінцеву дату погашення займу, достатньо зайти до свого особистого кабінету. Там ви зможете також побачити кількість бонусів, які було нараховано у відповідності до програми лояльності. Їх можна використати для часткового погашення кредиту. З кожним вчасно сплаченим займом відсоткова ставка за наступною позикою буде зменшуватися. Сервіс мікрокредитування пропонує декілька варіантів заохочень для сумлінних платників, вони розраховані на створення максимально лояльних умов користування кредитом та його погашення на вигідних умовах.
Оплатити борг можна кількома способами:

Переваги CashBerry

Мікрофінансова організація Кешбері широко відома своїм відповідальним підходом та доброзичливим ставленням до позичальників. До головних переваг сайту можна віднести наступні:

Недоліки CashBerry

Серед недоліків сервісу Кешбері можна виділити наступні:

Оформити кредит