Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Кредит онлайн в компанії CreditKasa

Сума
до 10 000 грн.
Відсоток
від 0.01%
Оформлення
8 хв.
Термін
до 27 днів
Швидкість оформлення
Прозорість умов
Якість обслуговування

Як взяти кредит в CreditKasa

CreditKasa є популярним сервісом онлайн кредитування, який надає послуги фінансової допомоги широким верствам населення. Десятки тисяч клієнтів вже встигли оцінити лояльні умови співпраці та зручний алгоритм отримання коштів. Засновником мікрофінансової організації є ТОВ “УКР КРЕДИТ ФІНАНС”, яке пропонує заохочувальні знижки для першого займу. Отримати першу позику можна під 0,01% на день. Для постійних відвідувачів ставка кредиту становить 2%. Стати клієнтом КредитКаси мають можливість громадяни України, вік яких становить 18-60 років. Серед них – студенти, фрілансери, військовослужбовці, неофіційно працюючі громадяни, мами в декретній відпустці, пенсіонери. Зазвичай дана категорія позичальників стикається з певними труднощами при спробах оформити кредит в банківських установах. На сайті creditkasa.com.ua особи з проблемною кредитною історією зможуть отримати позику за кілька хвилин. Розмір мікрокредиту варіюється від 400 до 10 000 грн. Позичальнику не доведеться пояснювати мету кредитування, адже займ видається на будь-які цілі. Потенційному клієнту не потрібно також мати поручителя або ж надавати заставу. Єдиною додатковою умовою для пенсіонерів є те, що вони повинні працювати (навіть без офіційного оформлення). Сервіс кредитує без додаткових платежів і прихованих комісій, перших внесків або незрозумілих страховок. Позичальник лише сплачує за послуги користування мікропозикою. При достроковому погашенні сума до оплати перераховується з урахуванням реальної кількості днів користування займом.
Для оформлення кредиту на головній сторінці сайту потрібно вибрати бажану суму та кількість днів. Після цього можна перейти до заповнення анкети. CreditKasa приділяє велику увагу спрощенню процесу реєстрації, тому відвідувачу потрібно буде надати мінімальну кількість документів – фото свого паспорту та ідентифікаційного коду.

Умови та правила для отримання кредиту в CreditKasa

Сума400-10000
Ставка0.01-1
Термін1-27
Отримання card
Час оформлення8 хв.
Вікові обмеження18–65
Географія кредитуванняВся Україна за винятком Криму і ОРДЛО
Довідка про роботу-
Видача безробітним, студентам і пенсіонерам+
Кредит з поганою кредитною історією+

Новому клієнту необхідно відповісти на ряд стандартних питань: ПІБ, адреса проживання та адреса реєстрації, дата і місце народження, громадянство, серія та номер паспорту, ІПН. Потрібно також вказати назву та адресу підприємства, де ви працюєте або навчаєтесь, контактні телефони роботодавця та знайомих, електронну адресу пошти тощо. Надані відомості перевіряються як в автоматичному режимі, так і безпосередньо співробітниками сервісу. Для уточнення даних та їх перевірки працівники компанії “УКР КРЕДИТ ФІНАНС” мають право зателефонувати позичальнику або ж третім особам, контактні дані яких було вказано. При заповненні анкети рекомендується бути максимально уважним та зібраним. Навіть невелика помилка може стати причиною відмови у наданні кредиту.
Для перерахування коштів потрібно вказати номер карти, яка зареєстрована на ваше ім’я та належить українському банку. Термін дії карти має бути більший за термін дії займу, на рахунку повинно бути не менше 1 грн. Під час автентифікації карти буде заблокована довільна сума у розмірі до 1 грн. Після успішної верифікації кошти знову стануть доступні. Процес перевірки заявки на кредит триває не більше 8 хвилин, дізнатися результат можна з смс-повідомлення або ж листа на електронну пошту. При повторних зверненнях час на отримання мікрокредиту скорочується до 3 хвилин. Підписання електронної угоди відбувається в особистому кабінеті, після чого гроші будуть миттєво перераховані на ваш рахунок. Змінити умови угоди (суму або термін) можна до того, як ви підписали електронний документ.

Як погасити кредит в CreditKasa

Період користування кредитом складає від 1 до 27 днів. Перед датою погашення клієнт отримає повідомлення про необхідність внесення платежу (смс, електронна пошта). При бажанні кожен користувач може в будь-який час дізнатися про стан свого кредиту, зайшовши до особистого кабінету. В розділі «Кредит» будуть вказані наступні відомості: тіло займу та нараховані відсотки, розмір кредитної ставки, дата оформлення займу та кінцева дата погашення, кількість пролонгацій, нарахована пеня тощо. Для зручності різних категорій клієнтів існує розгалужена система оплати.
Внести кошти можна декількома способами:

У разі успішного погашення клієнт отримає смс від сервісу CreditKasa. При неможливості внести всю суму до погашення позичальники мають право скористатися послугою подовження (пролонгації). На відміну від деяких інших МФО, на даному сервісі доступна необмежена кількість пролонгацій. При несвоєчасній оплаті з першого дня прострочки починають нараховуватися штрафи та пеня. За всі дні затримки платежу (в тому числі, за день оплати) можливе застосування штрафної ставки від неповерненої суми. Для злісних неплатників передбачений процес примусового стягнення боргу.

Переваги CreditKasa

Велика популярність даного сервісу є об’єктивним підтвердженням його зручності та відповідального ставлення до співпраці. На сьогоднішній день КредитКаса є однією з провідних МФО на ринку мікрокредитування України.

Серед основних переваг:

Недоліки CreditKasa

Разом з численними перевагами на сайті КредитКаса існує декілька недоліків, а саме:

Оформити кредит