Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Кредит онлайн в компанії Dinero

Сума
до 15 000 грн.
Відсоток
від 0%
Оформлення
15 хв.
Термін
до 30 днів
Швидкість оформлення
Прозорість умов
Якість обслуговування

Як взяти кредит в Dinero

В компанії Dinero можна взяти мікрозайм на картку без зайвих бюрократичних проблем та тривалого очікування. Розмір першої позики варіюється від 300 до 10 000 грн., в подальшому доступні кредити до 15 000 грн. Скористатися послугами сервісу може громадянин України у віці від 18 до 65 років. Обов’язковою умовою є наявність діючої карти українського банку. Лояльні умови кредитування відкривають широкі можливості для оформлення онлайн позики широким категоріям населення, які стикаються з певними труднощами при зверненні в українські банківські установи. Це особи без офіційного підтвердження доходів, пенсіонери, студенти, безробітні або ж ті, хто має в банках кілька діючих кредитів.

Умови та правила для отримання кредиту в Dinero

Сума300-23000
Ставка0-1.6
Термін7-30
Отримання card
Час оформлення15 хв.
Вікові обмеження18–65
Географія кредитуванняВся Україна за винятком Криму і ОРДЛО
Довідка про роботу-
Видача безробітним, студентам і пенсіонерам+
Кредит з поганою кредитною історією+

Завдяки простим та інтуїтивно зрозумілим налаштуванням сайту, замовити мікрозайм в Україні стало просто та швидко. Потрапивши на головну сторінку сервісу, вам запропонують скористатися кредитним калькулятором. Потрібно обрати термін позики та її розмір, а також вказати вид займу (перший чи повторний). Після цього внизу таблиці автоматично висвітиться інформація про суму до сплати, яку ви маєте внести наприкінці періоду кредитування. Керівництво компанії притримується принципу максимальної лояльності до нових клієнтів, тому пропонує безвідсоткову ставку новим позичальникам. Для повторних клієнтів нараховується оплата за послуги, яка обчислюється наступним способом: за 7 днів – 7,9%, за 14 днів – 11,9% та за 30 днів -19,5% від тіла кредиту. Таким чином, отримуємо щоденну вартість оплати послуг: при кредиті на 7 днів – 1,11% в день, при позиці на 14 днів – 0,83% в день, при займі на 30 днів- 0,64% на день.
Якщо умови кредитування вас влаштовують, потрібно натиснути клавішу «Подать заявку». Ви будете перенаправлені в особистий кабінет користувача, де потрібно уважно та правдиво заповнити анкету.
Для того, щоб успішно отримати кредит на картку, потенційний позичальник має надати наступну інформацію: паспортні дані, ідентифікаційний код, номер телефону та адреса електронної скриньки. Потрібно також вказати вид працевлаштування, ім’я роботодавця та контактної особи з місця роботи, робочий телефон. Заповнення профілю передбачає надання двох додаткових контактів – родича та знайомого, адресу проживання та інші дані. Для підтвердження достовірності даних необхідно завантажити в свій особистий кабінет скани ідентифікаційного коду та паспорту, а також – пройти верифікацію банківської карти. Після короткого очікування (15-20 хвилин), ви дізнаєтеся рішення по займу онлайн на картку.

Як погасити кредит в Dinero

Компанія пропонує кілька способів погашення заборгованості, тому кожен користувач зможе обрати для себе найзручніший. Вся процедура займе не більше кількох хвилин. За вашим бажанням можна скористатися одним зі способів:

Сервіс надає право подовження займу на різну кількість днів (7, 14 або 30). При цьому чим довший термін подовження, тим нижче сума оплати за кожний окремий день. Оплативши відсотки за користування сервісом, ви можете користуватися кредитом і надалі. Кількість разів подовження не обмежена. Суттєвою перевагою кредитів Дінеро є можливість дострокового погашення займу, при якій відбувається відповідний перерахунок. Тобто, якщо погасили заборгованість на 10 днів раніше кінцевого терміну, ви сплачуєте гроші тільки за дні користування кредитом. Якщо ж ви оформили подовження на 30 днів, а оплатили борг на 10-й день, залишок буде зарахований на погашення тіла кредиту. В перший день прострочення кредиту пеня не нараховується, з наступної доби починає начислятися додатковий штрафний відсоток – 1,5% кожного дня. До того ж, недобросовісним клієнтам надалі буде доволі проблематично отримати наступний займ в компанії.

Переваги Dinero

На сьогоднішній день кредити Дінеро в Україні вважаються одними з найбільш простих та доступних.
Серед основних переваг сервісу:

Недоліки Dinero

Незважаючи на велику кількість переваг, Дінеро де в чому поступається конкурентам в окремих нюансах. Але ж «не буває ідеальних сервісів для всіх, буває найбільш вигідний сервіс саме для вас!».
Серед недоліків:

Оформити кредит