Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Кредит онлайн в компанії kf.ua

Сума
до 15 000 грн.
Відсоток
від 0.01%
Оформлення
20 хв.
Термін
до 180 днів
Швидкість оформлення
Прозорість умов
Якість обслуговування

Як взяти кредит в KF.UA

Сервіс KF.UA є відомою організацією в сфері мікрокредитування, оцінити переваги співпраці з якою вже змогло багато українців. Компанія Компаньйон Фінанс видає кредити в онлайн режимі, а також – у своїх відділеннях (яких нараховується вже понад 150 по всім регіонам). Компанія кредитує без довідок про доходи та поручителів, надає мікрозайми фізичним особам з не офіційним джерелом доходу, студентам і пенсіонерам, матусям у декреті, військовослужбовцям і фрілансерам. На сайті можна отримати позику людям с проблемною кредитною історією (наявність прострочок по іншим кредитам або ж «нульова» КІ). Деякі громадяни звертаються за невеликою позикою до KF.UA саме для того, щоб вчасно погасити її та покращити таким чином свою кредитну історію. Сервіс пропонує клієнтам кілька вигідних програм кредитування, кожна з яких розрахована на певну категорію позичальників. Це такі кредити, як «Стандартний», «Пенсійний», «Зручний», «SMS-кредит». Сервіс видає займи громадянам України, віком від 18 років. Верхня вікова межа для позичальників відсутня.

Умови та правила для отримання кредиту в KF.UA

Сума1000-15000
Ставка0.01-1.99
Термін5-185
Отримання cash card
Час оформлення20 хв.
Вікові обмеження18–65
Географія кредитуванняВся Україна за винятком Криму і ОРДЛО
Довідка про роботу-
Видача безробітним, студентам і пенсіонерам+
Кредит з поганою кредитною історією+

Головною умовою для отримання кредиту є надання правдивої інформації про себе та відсутність заборгованості при оплаті попередніх кредитів у даній МФО. Оформлення заявки може відбуватися як самостійно на сайті kf.ua, так і у відділеннях компанії або ж за допомогою телефонного дзвінка. Для постійних клієнтів доступна послуга «SMS кредит», за допомогою якої можна отримати кредит, відправивши смс. В повідомленні потрібно вказати суму займу та не забути підтвердити заявку. Через короткий час гроші надійдуть на картку, яка зареєстрована у вашому акаунті.
Для отримання позики скористайтеся онлайн калькулятором, на якому необхідно вибрати бажану суму кредиту та його термін. Після натискання кнопки «Отримати кредит», ви будете перенаправлені в свій акаунт. При заповненні анкети буде необхідно вказати стандартну інформацію: паспортні дані, номер ідентифікаційного коду, відомості про роботу та т.п. Для підтвердження наданої інформації знадобиться завантажити скан-копії або ж фотографії паспорту та ІПН, а також – зробити знімок веб-камерою себе з паспортом в руках. Наступним етапом реєстрації є актуалізація банківської карти (яка має належати саме вам та бути діючою). Рекомендуємо завчасно потурбуватися про можливість проведення інтернет-оплат (перевірити налаштування можна, зайшовши до свого акаунту в системі інтернет-банкінгу вашого банку). На рахунку карти має бути доступно не менше 1 грн. При проходженні верифікації сума до 1 грн. буде автоматично заблокована, але після короткої перевірки її знову буде повернено на ваш рахунок. Для нових позичальників доступна сума складає 4 000 грн. З кожним погашеним кредитом кількість коштів для займу буде збільшуватися. Для постійних клієнтів доступна позика до 15 000 грн. та діють вигідні знижки. Обробка ваших даних і рішення по видачі кредиту приймається протягом 10-20 хвилин, при наступних зверненнях час очікування мінімізується. Після отримання смс з інформацією про схвалення заявки необхідно перейти до свого особистого кабінету та підписати угоду, а потім – ввести смс-пароль з цифровим підписом. Через короткий час гроші будуть на вашому рахунку.

Як погасити кредит в KF.UA

Стандартна відсоткова ставка за користування кредитом складає 1,85% на день. При цьому Компаньйон Фінанс пропонує розгалужену систему знижок, при якій постійні клієнти мають право отримувати позики на більш вигідних умовах. Так, при успішному погашенні 1 займу ви маєте право оформити 2 та 3 позики по ставці 1,75%. Для клієнтів, які оформили 4,5,6,7,8 та 9 кредити, діє пільгова знижка 12% (зі ставкою 1,65%). При цьому обов’язковою умовою є повне та своєчасне погашення попередніх мікрозаймів. Загальна тривалість кредитів має бути не менше 30 днів. Починаючи з 10 кредиту клієнту надається VIP статус, а розмір щоденної відсоткової ставки знижується до 1,39%. Для заохочення нових клієнтів KF.UA надає перший кредит під 0,01% на кожний день.
Якщо ви не маєте можливості повністю оплатити борг до кінцевої дати, рекомендуємо скористатися послугою подовження. Для цього необхідно сплатити відсотки за користування займом, суму яких можна дізнатися в особистому кабінеті. Слід враховувати, що оплата нового терміну мікрозайму буде здійснюватися без врахування бонусів – за ставкою 1,65% для першого кредиту та за ставкою 1,85% для всіх інших клієнтів. Можливе оформлення пролонгації (подовження) одного займу до 26 разів.
Сервіс не встановлює обмеження на кількість платежів в період дії позики, завдяки чому можна поступово зменшувати кінцеву суму виплати. При частковій оплаті спочатку відбувається погашення відсотків, а потім – тіла займу. При достроковому поверненні кредиту оплата береться лише за дні фактичного користування позикою, штрафні виплати не нараховуються.
Оплатити борг в KF.UA можна наступними способами:

Слід враховувати, що при погашенні кредиту через термінали, систему онлайн банкінгу та банки час надходження коштів на рахунок становить до 3 днів. Саме тому рекомендується здійснювати оплату заздалегідь, щоб не допустити прострочок та нарахування штрафів. При відсутності своєчасної оплати відбувається збільшення відсоткової ставки до 2,5% за кожний день. Якщо це перший кредит (який був оформлений під пільгову ставку), здійснюється автоматичне перерахування всього періоду користування за ставкою 1,85%.

Переваги KF.UA

Компаньйон Фінанс є відомим в Україні сервісом мікрокредитування, популярність якого постійно підвищується.
Серед основних переваг:

Недоліки KF.UA

Незважаючи на суттєві переваги даного сервісу, слід виділити декілька недоліків:

Оформити кредит