Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Кредит онлайн в компанії MyWallet

Сума
до 4 000 грн.
Відсоток
від 0,1%
Оформлення
5 хв.
Термін
до 30 днів
Швидкість оформлення
Прозорість умов
Якість обслуговування

MyWallet є молодою, але перспективною кредитною компанією. Назва даної організації у перекладі означає «мій гаманець», оскільки Май Воллет – це зручний онлайн гаманець, в якому завжди є кошти.
Мікрофінансова компанія розпочала роботу на ринку кредитування України в 2017 році, але вже встигла стати популярною. За час роботи MyWallet здобув статус відповідального та надійного кредитора, який пропонує взаємовигідні умови співпраці. Послуги кредитування доступні широкому колу позичальників, серед яких є пенсіонери, студенти, особи з поганою кредитною історією та неофіційним джерелом доходу. Сервіс працює цілодобово, тому надіслати заявку можна у будь-який зручний час. Клієнтів MyWallet приваблюють прозорі умови кредитування та помірна відсоткова ставка, легкість оформлення займу та можливість швидкого отримання готівки. Оформлення заявки займає не більше 20 хвилин, після підписання угоди кошти надійдуть на рахунок миттєво. Співробітники Май Воллет не цікавляться кількістю ваших кредитів в інших банках, не вимагають застави або ж наявності поручителів. На відміну від банку, клієнту не потрібно займатися збором пакету документів, надавати довідку про доходи та підтверджувати наявність цінного майна.

Умови та правила для отримання кредиту в MyWallet

Сума500-15000
Ставка0.01-1.75
Термін5-30
Отримання card
Час оформлення5 хв.
Вікові обмеження18–65
Географія кредитуванняВся Україна за винятком Криму і ОРДЛО
Довідка про роботу-
Видача безробітним, студентам і пенсіонерам+
Кредит з поганою кредитною історією+

Як взяти кредит в MyWallet

Стати клієнтами компанії можуть працездатні особи, вік яких становить 18-65 років. Обов’язковою умовою є громадянство України та проживання на її території. Якщо позичальник прописаний та території Криму, Донецької або Луганської областей, він також може розраховувати на позику при одній умові – місцем його фактичного проживання має бути не окупована територія нашої країни. Для нових відвідувачів МФО пропонує заохочувальну кредитну ставку – 0,1 на першу позику. Стандартний розмір кредитної ставки на наступні займи становить 1, 6% на день. Доступна сума кредитування варіюється від 500 до 15 000 грн. При першому зверненні максимальний розмір кредиту становить 4 000 грн. З кожним успішним погашенням доступна сума поступово зростає до 15 000 грн., на сайті MyWallet можна ознайомитися з кредитними пропозиціями на кожен наступний займ. Період користування позикою становить 5-30 днів, з можливістю дострокового погашення або ж оплати частинами.
На головній сторінці сайту знаходиться онлайн форма для визначення терміну та розміру кредиту. Таким чином клієнт може одразу визначитися з кінцевою сумою, яка буде необхідна для внесення в останній день дії займу. Першим етапом реєстрації є заповнення онлайн анкети. Серед основних питань: ПІБ, індивідуальний податковий номер, вік, сімейний стан, місце роботи, адреса реєстрації та фактичного проживання, щомісячний дохід та т.п. Потенційному позичальнику знадобиться завантажити фото себе з паспортом (його можна зробити також за допомогою вебкамери), фото паспорту та ІПН. Рекомендується приділити особливу увагу коректності заповнення анкети, оскільки найменша помилка може спричинити відмову у наданні кредиту. У разі схвалення заявки перерахування коштів здійснюється на банківську карту, яку необхідно підтвердити. Для цього платіжним сервісом на короткий час буде заброньовано незначну суму. Потрібно заздалегідь потурбуватися, щоб на карті були присутні хоча б мінімальні кошти (1 грн.). При цьому списання грошей з рахунку клієнта не відбувається, після проходження верифікації сума буде розблокована.
Після обробки заявки на мобільний телефон або ж емейл надійде інформація з рішенням по кредиту. Наступний етап – підписання кредитної угоди з МФО. Для цього можна скористатися електронним підписом або сервісом ідентифікації BankID. Після погодження з умовами договору зарахування коштів відбудеться протягом 5-10 хвилин.

Як погасити кредит в MyWallet

Розробники сайту передбачили декілька шляхів погашення займу, завдяки чому кожен клієнт зможе підібрати для себе найбільш оптимальний спосіб:

Переваги MyWallet

Мікрофінансова організація MyWallet є простим та зручним сервісом для отримання швидкої готівкової позики. Лояльне ставлення до клієнтів, продуманий механізм оформлення займу, відповідальність зробити Май Воллет відомою в Україні компанією.
Серед основних переваг:

Недоліки MyWallet

Поряд з багатьма перевагами слід виділити кілька недоліків даної компанії:

Оформити кредит