Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Де вигідно взяти кредит готівкою?

2 +1 -1
Володимир запитав 5 років назад

Наразі мені необхідно взяти 5 000 грн. на власні потреби. Розрахуватися з займом планую через 2 місяці. Де мені краще взяти кредит? Працюю неофіційно, але прибуток стабільний.
Володимир, 30 років

1 відповідь
2 +1 -1
Найкраща відповідь
Кредитна ПідтримкаКредитна Підтримка відповів 5 років назад

В Україні отримати кредит готівкою можна декількома шляхами: в банківській установі, в офісах мікрофінансових організацій, в ломбарді або ж у приватних кредиторів.

Банки – це надійні та офіційні кредитори, але співпраця з ними має певні нюанси. На сьогоднішній день близько 20 вітчизняних банків активно працюють у сфері споживчого кредитування. За результатами 2018 року до списку банків з найбільш лояльною політикою входять: Ощадбанк, ПриватБанк, OtpBank, Глобус, ПУМБ, IdeaBank, Креди Агриколь, УкрСиббанк, Південний. Перед оформленням займу слід запросити у співробітника банку інформацію про повний розмір переплати. Окрім щомісячної відсоткової ставки нерідко стягується одноразова комісія (яка може становити до 25% від загальної суми займу). В деяких банківських установах щомісячні платежі нараховуються не на залишок тіла кредиту, а на суму всього займу. У деяких банках комісія не включається до щомісячного платежу, а підлягає оплаті наприкінці терміну дії фінансової угоди. Сучасні банки дуже ретельно ставляться до збору документації та перевірки всіх даних. Після подання солідного пакету документів доведеться очікувати від 1-2 годин до декількох днів. Кредити готівкою надаються тільки у робочі дні та в робочий час, що не дуже зручно для тих, хто потребує негайної фінансової допомоги. Звернутися за позикою до банку є вірним рішенням, якщо вам необхідна достатньо значна сума на тривалий час.

Ломбарди надають кредити готівкою тільки під заставу цінного майна. Суттєвою їх перевагою є відсутність бюрократичної «тяганини» та збору численної документації, а також політика максимальної лояльності до клієнтів. Серед недоліків – ризик отримати свою річ з пошкодженнями або втратити її у разі прострочення терміну оплати. До заставного майна висуваються певні вимоги. Отож, не будь-яка (навіть коштовна) річ може бути залишена в ломбарді у якості застави. Деякі працівники ломбардів цілеспрямовано занижують оціночну вартість наданого майна. Завдяки цьому вигідність подібної угоди для клієнта стає сумнівною.

Брати кредит у приватного інвестора рекомендується тільки, якщо ви знайомі з ним особисто тривалий час. За інформацією національної поліції, шахраї все частіше видають себе за приватних інвесторів та користуються довірливістю українців. У переважній більшості випадків приватні інвестори надають займ під значний відсоток. Якщо мова йде про велику суму, знадобиться застава нерухомого або ж рухомого майна. Оформлення угоди відбувається у присутності нотаріуса (вартість послуг якого включається до загальної суми боргу).
Якщо ви потребуєте невелику суму на короткий час, радимо звернутися до мікрофінансових організацій (МФО). Багато з них працюють не тільки в онлайн форматі, але й мають свої офіси по всій країні. Там ви зможете швидко отримати кредит готівкою, без довготривалого очікування. Протягом 15-20 хвилин заявка буде розглянута, а гроші видані на руки. Значною перевагою МФО є відсутність вимоги про надання довідок з місця роботи. Отримати кредит мають змогу неофіційно працюючі особи, а також – клієнти, які мають «проблемну» кредитну історію (незначні прострочки по кредитам або ж наявність декількох займів). Для отримання потрібної суми вам не доведеться очікувати в черзі, збирати документи та повідомляти про свою «маленьку фінансову таємницю» родичів чи колег. Багато мікрофінансових організацій надають новим позичальникам пільгову знижку, завдяки чому відсоткова ставка по кредиту складає 0,01%. При необхідності можна подовжити дію займу, оплативши тільки відсотки. МФО пропонують займи від 100 до 15 000 грн., тому для багатьох українців їх послуги стали реальною підтримкою у складній фінансовій ситуації.

Ваша відповідь