Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Що таке МФО?

2 +1 -1
Матвій Орищак запитав 5 років назад

По телебаченню та в інтернеті все частіше зустрічається реклама МФО. Мій батько переконаний, що це – фінансова піраміда на рахунок «Інваспорту» або ж російського «МММ». На мою думку, МФО – це сучасна та зручна послуга експрес-кредитування, без великого ризику. Хто з нас правий?

1 відповідь
2 +1 -1
Найкраща відповідь
Кредитна ПідтримкаКредитна Підтримка відповів 5 років назад

МФО або мікрофінансові організації – це небанківські фінансові установи, що видають короткострокові мікропозики (на суму від 100 до 10 000 грн.). Таку організацію легко розпізнати по відповідним слоганам, які повною мірою відображають головні переваги МФО – «Позика за 20 хвилин», «Надання кредиту за паспортом», «Швидка фінансова допомога» та ін.
На відміну від традиційних банківських установ, для отримання кредиту в МФО достатньо мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та діючу картку українського банку на ваше ім’я. Для оформлення мікрокредиту документи про офіційне працевлаштування не вимагаються. Це позбавляє від необхідності збирання довідок і дозволяє отримати позику неофіційно працюючим особам. В МФО не потрібно внесення застави та наявність  поручителів (виключення – неповнолітні позичальника або ж студенти). Клієнт мікрофінансової організації може використовувати отримані кошти на будь-які цілі. При цьому річна ставка в мікрофінансових організаціях буде дещо вище, ніж в банках. До послуг МФО зазвичай звертаються громадяни, яким необхідна невелика сума на короткий термін. Це також реальний шанс отримати гроші для позичальників з поганою кредитною історією, а також – для тих, хто традиційно потрапляє в категорію «неперспективних» клієнтів (неофіційно працюючі особи, пенсіонери, студенти та ін.).
Для того, щоб взяти кредит в МФО необхідно заповнити анкету в одному з відділень або подати заявку онлайн. Пройшовши спрощену перевірку, ви зможете оформити позику за 10-30 хвилин. Протягом цього періоду гроші надійдуть на вашу банківську карту, а на електронну адресу ви отримаєте копію договору.
До переваг МФО можна віднести: мінімум документів для реєстрації, швидкість, можливість отримати кредит онлайн без відвідування офісу, прозорість умов. Для залучення нових клієнтів більшість мікрофінансових організацій надають перший кредит під 0,01%. Вчасно погашена позика в МФО – це реальна можливість покращити кредитну історію і розраховувати на більш солідний кредит в банку. До недоліків мікрофінансових організацій відносять високий відсоток і великі штрафи за прострочення позики.
Згідно з останніми опитуваннями, про послуги мікрофінансових організацій знають більше 50% українців, а 20% вже були або є клієнтами фінансових установ даного типу. МФО є легальними сервісами, тому не мають нічого спільного з фінансовими пірамідами та іншими сумнівними проектами. Діяльність мікрофінансових організацій в Україні регулюється цілою низкою нормативних актів здійснюється в рамках правового поля.

Ваша відповідь