Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Як взяти кредит без довідки про доходи?

2 +1 -1
Олександр запитав 5 років назад

Як можна взяти кредит без довідки про доходи? Працюю вже десятий рік неофіційно на приватного підприємця. Заробіток стабільний, але «тіньовий».

1 відповідь
2 +1 -1
Найкраща відповідь
Кредитна ПідтримкаКредитна Підтримка відповів 5 років назад

На сьогоднішній день існує три способи отримати кредит без надання довідки про доходи: звернутися в банк, взяти позику в ломбарді або подати заявку в МФО.
Як правило, великі банки висувають до позичальників завищені вимоги. При неможливості надання довідки про доходи потенційний позичальник повинен представити документ про своє нерухоме або рухоме майно (а в деяких випадках – знайти поручителя). ПУМБ, Юнекс Банк, Креді Агріколь Банк, Ідея банк, Мегабанк, Альфа-Банк, Forward Bank, Кредобанк, ОТП Банк і деякі інші видають споживчі кредити без поручительства, застави і довідки про зарплату. Але навіть якщо банк готовий видати кредит без довідок неофіційно працевлаштованому клієнту, потрібно буде назвати місце роботи і телефон відділу кадрів для перевірки достовірності інформації. З допомогою банків можна взяти кредит і на придбання товару. У багатьох великих магазинах електроніки «чергують» представники банків, які готові протягом декількох хвилин оформити позику.
Ломбард – це той же банк, але зі своїми умовами, недоліками і перевагами. Зазвичай у кредитних  організаціях даного типу відсоткові ставки вище, а застава оцінюється за заниженою вартістю. Для ломбардів байдужа кредитна історія позичальника, місце його роботи і соціальний статус. Заставою можуть бути: коштовності, цінні речі, автомобіль.
Якщо позичальник не поверне гроші в строк, його закладене майно продається. Саме тому прострочення кредиту вкрай не вигідне клієнтам, але вигідне ломбардам (оскільки вони отримують хороший прибуток від продажу). Ломбарди спеціалізуються на короткотривалих займах – від кількох днів до кількох місяців. У деяких недобросовісних ломбардах існує ризик отримати свою річ у зіпсованому стані.
В мікрокредитних організаціях позика видається на більш тривалий термін і виявляється більш вигідною у порівнянні з ломбардами. Діяльність будь-якої МФО суворо контролюється, що збільшує їх надійність в цілому. Конкуренція серед кредитних організацій висока, тому МФО пропонують вигідні для позичальників програми кредитування та лояльне ставлення. Експрес-кредит можна оформити як в офісі компанії, так і в режимі онлайн. Швидкі позики видаються під щоденні відсотки. Їх розмір може варіюватися від 0,01 до 3%. Найбільш низькі ставки надаються новим клієнтам в якості заохочення на перший займ. Оцінка благонадійності позичальників в МФО проходить за допомогою автономного програмного забезпечення (скоринг системи), що унеможливлює помилки внаслідок людського фактору. МФО надають мікропозики не тільки неофіційно працюючим особам, а й громадянам з поганою кредитною історією, пенсіонерам і студентам. Швидкий займ можна отримати при наявності ІПН, паспорту і банківської карти на ваше ім’я. Клієнтові потрібно заповнити анкету, в якій він вказує контактні дані і достовірну інформацію про себе. Розгляд заявки відбувається протягом 15-30 хвилин, для отримання позики не потрібні поручителі і застава, а погасити займ можна віддалено без будь-яких штрафів.

Ваша відповідь