Меню

Кращі кредитори

  1. Dinero
  2. Ваша Готівочка
  3. Быстрозайм
  4. Cashinsky
  5. Forza credit
  6. Money4you
  7. Є-Гроші
  8. Качай Гроші
  9. E-Cash
  10. УкрПозика
  11. Credit7
  12. MyWallet
  13. Sloncredit
  14. Gofingo
  15. Ccloan
  16. CreditKasa
  17. Moneyveo
  18. CashBerry
  19. ШвидкоГроші
  20. Miloan
  21. Alex credit
  22. kf.ua
  23. Credit plus
  24. My Credit
  25. SOS Credit
  26. Євро Гроші

Який банк дає кредит з поганою кредитною історією?

3 +1 -1
Галина О. запитав 5 років назад

Який банк дає кредит з поганою кредитною історією? Потрібна невелика сума грошей на короткий строк. Але в минулому були прострочення виплати займу. В банку, де отримую заробітну плату та маю кредит, мені відмовили.

1 відповідь
5 +1 -1
Найкраща відповідь
Кредитна ПідтримкаКредитна Підтримка відповів 5 років назад

Кредитна історія – це особова справа клієнта, яка формується в банку і передається до бюро кредитних історій. У КІ міститься інформація про клієнта: паспортні дані, відомості про виплати кредитів (відкриті і закриті), а також – про кількість відмов у кредитуванні, загальне число звернень банків до КІ позичальника. Кредитна історія використовується банками для того, щоб визначитися, чи здатний клієнт виплатити кредит. Погана КІ дає зрозуміти, що у позичальника були проблеми з виплатами і це зменшує шанси на схвалення заявки на наступний займ.
Негативна кредитна історія для багатьох банків виступає однією з головних причин для відмови у видачі позики. Якщо у вас є відкриті прострочення (непогашені борги), в 99% ви отримаєте відмову від банку в оформленні нового кредиту. Як не дивно, оформити іпотеку, автокредит або позику на велику суму і тривалий термін особам з «проблемною» кредитною історією інколи простіше, аніж взяти невелику суму. В першому випадку заявки розглядаються індивідуально, а рішення менеджера базується на аналізі багатьох чинників. Наприклад, ви бездоганно оплачували кредит протягом кількох років, а потім допустили одноразову прострочку за поважних обставин. На жаль, при заявках на невеликі суми позичальників з поганою КІ «відсікає»  автоматична програма. Саме тому краще оформляти займ в банках, які більш лояльні до подібних клієнтів. Зазвичай це або молоді або старі, але не дуже великі комерційні організації.
Банк готовий схвалити заявку на кредит у тому випадку, якщо клієнт готовий надати додаткові гарантії  фінансового забезпечення. Є два варіанти фінансового забезпечення кредиту: фінансове поручительство та застава наявного майна. Банки схвалюють такі види кредиту, так як навіть у випадку невиплати клієнтом позики можна покрити отримані збитки за рахунок поручителів або ж продажу нерухомості чи авто. Зрозуміло, що бажаючих виступати в ролі поручителя знайдеться обмаль.
Якщо в декількох банках вам відмовляють, можна звернутися до мікрофінансових організацій. У них реально отримати кредит навіть з простроченнями по іншим займам. МФО не настільки прискіпливо вивчають кредитну історію як банки, тому схвалення тут отримують практично всі. До того ж вчасно виплачений займ в МФО – це один з найбільш швидких і ефективних шляхів покращити кредитну історію та претендувати в майбутньому на велику позику від банку. Для цього потрібно періодично брати маленькі кредити і вчасно їх погашати. Мікропозики вважаються доступним і простим методом експрес-фінансування. Деякі МФО можуть видавати до 10 000 грн., що є альтернативою малим споживчими кредитам.

Ваша відповідь